Doe mee en Go Wild!

Superfijn dat je geïnteresseerd bent om geld op te halen voor het Wereld Natuur Fonds! Elke euro helpt ons om de aarde te behouden.

Er zijn heel veel leuke manieren om geld op te halen. Doe vooral iets waar jij vrolijk van wordt! Je kunt taarten bakken en verkopen, meedoen met een hardloopevent en je laten sponsoren, je verjaardagsgeld doneren, een actie op school organiseren met de hele klas … wat je ook kiest of doet, wij vinden het superleuk je hierbij te helpen! Bekijk hier alvast enkele tips en bel of mail ons als je iets wil weten of hulp nodig hebt: gowild@wwf.nl of bel één van onze ‘wilde’ collega’s op 0800-1962.

Ben je klaar voor een flinke uitdaging als tegenprestatie om geld op te halen? Doe dan mee met de WWF-Sea Swim op 21 september 2019 in Scheveningen. Lees er hier meer over en schrijf je in!

Lees meer Lees minder

Team Panda loopt voor de tijger!

15-10-2017 | 21:12 Maar liefst 58 sportieve Panda's hebben meegedaan aan de Marathon van Amsterdam vandaag! Met 8km, de halve, én de hele marathon werden er fantastische sportieve prestaties neergezet. Team Panda heeft een prachtig bedrag van maar liefst € 17.195,00 bijeengelopen, een bedrag dat al onze verwachtingen heeft overtroffen. Aan alle deelnemers: van harte gefeliciteerd met jullie prestaties en heel hartelijk bedankt! Geplaatst op: Team Panda went wild in the Amsterdam Marathon
Lees meer | Bekijk alle