Doe mee en Go Wild!

Superfijn dat je geïnteresseerd bent om geld op te halen voor het Wereld Natuur Fonds! Elke euro helpt ons om de aarde te behouden.

Er zijn heel veel leuke manieren om geld op te halen. Doe vooral iets waar jij vrolijk van wordt! Je kunt taarten bakken en verkopen, meedoen met een hardloopevent en je laten sponsoren, je verjaardagsgeld doneren, een actie op school organiseren met de hele klas … wat je ook kiest of doet, wij vinden het superleuk je hierbij te helpen! Bekijk hier alvast enkele tips en bel of mail ons als je iets wil weten of hulp nodig hebt: gowild@wwf.nl of bel één van onze ‘wilde’ collega’s op 0800-1962.

 

Lees meer Lees minder

WWF-Sea Swim 2022: we mogen bijna weer!

17-05-2022 | 09:54

Wie wel eens gesnorkeld of gedoken heeft, weet het: de onderwaterwereld is verbijsterend mooi. Helaas dreigt dit te verdwijnen door onder andere vervuiling, het toenemende toerisme en niet-duurzame visserij. Tijd voor actie! Zwem met ons mee om de unieke koraalriffen te beschermen! Op zaterdag 10 september 2022 vindt in Scheveningen het grootste zwemevenement voor de bescherming van het koraal plaats. Meld je nu aan voor de 2e editie van de WWF-Sea Swim. 

Lees meer | Bekijk alle