Normal 602649d55ca83d600b68c9f2976cd56f6810076d

Theaterplaats speelt Sneeuwwitje en de rest voor WNF

23 August 2017 19:23

Theaterschool Theaterplaats van Heléne Kok speelt met een aantal leerlingen vrijdag 15 september de voorstelling Sneeuwwitje en de rest in Daltonschool De Leeuwerik in Leiderdorp. De gehele opbrengst gaat naar de Wereld Natuur Fonds-actie Go wild voor de tijger.  

Eén van de optredende leerlingen Fiene Schwenke, zij speelt en zingt de fee in de voorstelling, voert samen met haar moeder Ellen Oort actie voor de tijger. Zij proberen zo veel mogelijk geld op te halen voor de bescherming van de tijgers. Via het WNF wordt het geld doorgesluisd naar landen waar hulp aan de tijgers hard nodig is (www.wnf.nl/tijger). Een mooi en bijzonder initiatief.

De theatervoorstelling Sneeuwwitje en de rest is een mix en actuele bewerking van bekende sprookjes. Het is een voorstelling met veel humor. De verwarde fee moet soms ingrijpen omdat de sprookjesfiguren alsmaar ruzie maken. Sneeuwwitje heeft helemaal geen zin meer om steeds gelukkig te moeten zijn met haar prins en ze verlaat de sprookjeswereld om naar de echte wereld te gaan. Roodkapje en Assepoes moeten het opnemen voor de enge wolf en de dwergen zijn ‘coole gasten’ geworden.

De voorstelling is leuk voor iedereen vanaf 4 jaar.

datum: vrijdag 15 september
aanvang: 19.30 uur (deur open 19.15 uur)
toegang: 3,- euro
locatie: Daltonschool De Leeuwerik, Leeuwerikstraat 2a, 2352 ER Leiderdorp

 

afbeelding: repetitie Sneeuwwitje en de rest