WWF sea swim

Floor Hillebrand
from €400 (78%)

Ik ga zwemmen voor het plastic in de zee!! er is nu al heel veel plastic in de zee en als we het niet op gaan ruimen en zo door blijven gaan, is er over een paar jaar meer plastic in de zee dan dat er vissen zijn!

Er is overal heel veel plastic, in zee en op land, dieren stikken in stukjes plastic, de stukken plastic laten gifstoffen achter in de zee en deze gassen komen in de organen van dieren, mensen kunnen deze uiteindelijk ook binnen krijgen.
Wij zelf vinden het ook veel fijner als de stranden mooi schoon zijn! ik in ieder geval wel!!! Ik hou van surfen en zou dit graag willen blijven doen, ik schrik er van hoeveel plastic er in de zee is!

ik ben altijd al een Echt strand , zee persoon geweest. En dacht altijd dat de zeeën zo mooi waren! Tot je ziet dat er zo veel plastic in de zee zit. En dat het alleen maar erger word... Ik vind dit super erg en zet me daarom in en ga zwemmen in de zee op 21 september in scheveningen: WWF sea swim 2019 . Zo kunnen we er samen voor zorgen dat het plastic uit de zee verdwijnt!