AAN ALLE SPONSOREN

13 September 2019 13:41

 Lieve vrienden, kennissen, familie en andere donateurs,

 

Ik heb helaas tijdens mijn vakantie in Spanje een auto ongeluk gehad. Wij zijn van achteren aangereden en maakten een behoorlijke klap. Ik heb vervelend genoeg een whiplash opgelopen...

Ik kan hierdoor niet meer meedoen aan de WNF Seaswim. Ik vind het heel erg want ik keek er ontzettend naar uit. Ik heb contact gehad met WNF en helaas kunnen zij de donaties niet terugstorten. Ik hoop dat jullie dit niet erg vinden, al het geld gaat natuurlijk alsnog naar de actie van de WNF voor een plasticvrije zee (het enige is dus dat ik er niet meer voor ga zwemmen).

Zwemmen is op dit moment niet goed voor mijn nek. Ik moet zoveel mogelijk rust houden en mijn nek ontlasten. Een halve kilometer zwemmen in de Noordzee gaat daarom echt niet lukken. Door de combinatie van pijn en vermoeidheid kan ik de uitdaging niet aan. Ook wil ik goed herstellen en daarom moet ik nu aan mijn eigen gezondheid denken.

Hopelijk kan ik volgend jaar wel meedoen. Ik wil iedereen nogmaals hartelijk bedanken voor alle donaties en hoop dat jullie het kunnen begrijpen dat ik niet ga zwemmen. BEDANKT ALLEMAAL :)

 

Groetjes,

Lara