We gaan vooruit !

13 December 2021 15:45

Hoi, hier weer een nieuwe blog van Team Marjolein!

 
De eerste stappen zijn gezet! We hebben al een paar donaties binnen en wat flessen verzameld en ingeleverd! Dit gaat voorlopig in een apart spaarpotje, zodra we genoeg hebben verzameld gaan we het naar de site zetten! Ook zijn we bezig om flyers en posters te maken die we kunnen gebruiken om nog meer mensen te bereiken...  zo zien we gaandeweg de acties groeien!
 
In de tussentijd hebben we ook met verschillende mensen gesproken. Zo zijn we langs geweest op onze basisschool, de Heeswijkschool in Montfoort… en ze gaan meedoen! Echt super leuk!!! In maart is er een lesthema "Beestenbende", waaraan we de actie kunnen koppelen. In januari gaan we bepalen welke acties we precies gaan doen met welke klassen... wordt vervolgd. Verder zijn we langsgeweest bij de supermarkten in Montfoort, en zowel de Albert Heijn als de Jumbo willen ons helpen: we mogen hier een paar weken gebruik maken van de statiegeld zuil! Dat is geweldig nieuws, en is een super steun in de rug voor de tijger!
 
Verder hebben we ook al diverse anderen gesproken. De meesten reageren enthousiast en zijn we aan het kijken wat we samen op kunnen pakken om te organiseren. We hopen deze dus binnenkort ook te kunnen toevoegen aan onze groeiende lijst supporters 😊
 
Met andere woorden: de voorbereidingen zijn in volle gang... we zijn begonnen !!