Update 1

26 July 2020 22:32

Hoi allemaal!

Allereerst wil ik iedereen supererg bedanken voor de donaties die binnen zijn gekomen! Echt super!

Ondertussen heb ik 1051km en ongeveer 10.000 hoogtemeters achter de rug, en dat in 6 dagen fietsen. Het tempo zit er dus goed in!

Ik mag van geluk spreken dat ik in deze dagen nog geen pech heb gehad met m'n fiets. Niet eens één lekke band. Wel was vandaag mijn bagagedrager afgebroken, maar omdat ik een paar reserve spullen mee heb, was dat zo weer gemaakt.

De tocht gaat dus voorspoedig! Nog 6 dagen fietsen voordat ik weer tijd heb om op krachten te komen voor het tweede deel van de tocht, naar de Stelvio. In totaal nog ongeveer 3000km en 33.000 hoogtemeters te gaan. Ik ben er nog lang niet, maar het begin is tenminste gemaakt!

Wil je meer updates over mijn reis, dat kan! Via polarsteps doe ik elke dag een kleine update/verhaaltje van mijn dag. https://www.polarsteps.com/PepijnJanssen2/3540891-fietstocht-voor-het-goede-doel

PS. Ik zou ook mijn etappes delen op Strava, maar omdat Garmin eruit ligt is dat niet mogelijk geweest afgelopen dagen. Die komen er op zodra het kan! Hier in ieder geval ook de link: https://www.strava.com/athletes/13711878

Tot de volgende update, hier of op polarsteps!

Groetjes!

Pepijn

 

PS. Je kan aangeven of je geïnteresseerd bent in updates op deze site. Iedereen die heeft gedoneerd krijgt deze keer een mailtje, volgende keer krijgen alleen de geïnteresseerden een mailtje. Maar natuurlijk kan iedereen altijd mijn blog hier lezen.