Earth Hour 24 maart 2018

EARTH HOUR - UNITING PEOPLE TO PROTECT THE PLANET

Tijdens Earth Hour, de grootste internationale campagne van het Wereld Natuur Fonds, laten elk jaar miljoenen mensen en duizenden organisaties over de hele wereld zien dat zij de aarde belangrijk vinden door één uur het licht uit te doen. Dit jaar is Earth Hour op zaterdag 24 maart 2018 van 20.30-21.30 uur.

Doe mee met Earth Hour 2018
Klimaatverandering is één van de grootste bedreigingen van de natuur. Doordat de aarde opwarmt, worden leefgebieden van dieren aangetast. Zo smelt de Noordpool en verliezen koraalriffen hun kleur. Doe mee aan Earth Hour en laat samen met miljoenen mensen in meer dan 170 landen zien dat jij geeft om de toekomst van de aarde: doe 1 uur het licht uit tijdens Earth Hour op 24 maart 2018. Geef een signaal af en inspireer anderen om ook deel te nemen aan een beweging die zich inzet voor het behoud van onze mooie planeet!

Een evenement in het donker
Naast het licht uitdoen voor de aarde, kun je een extra statement maken: organiseer een evenement of speciale activiteit in het donker. Denk aan een candle light dinner, een akoestisch optreden, een light painting sessie of een voetbalwedstrijd met een glow in the dark-bal! Deel dit op je sociale media met #earthhour.

 

Madelon Groenenberg

gowild@wwf.nl

08001992