Team Shark in actie!

03 December 2021 19:51

Thijs en Bram kennen elkaar al sinds de kleuterschool. In de jaren die hierop volgden bleven het goede vrienden. Zelfs een verhuizing ver weg stopt de vriendschap niet. Beiden zijn ze dol op dieren. Toen de jongens elkaar in de herfstvakantie van 2021 weer zagen ontstond het plan om geld in te zamelen voor de haaien. Ze hadden gelezen dat het niet goed ging met de haaien. Ze worden gevangen om opgegeten te worden en overlijden na bijvangst. Hoog tijd om mensen hiervan bewust(er) te maken!

Die dag maakten ze al in tweevoud een papier met daarop de acties die ze wilden doen. En zo geschiedde. Bram mobiliseert in Zeeland familie, vrienden en klasgenootjes en Thijs doet hetzelfde in de provincie Utrecht. Inmiddels telt team Shark al 11 leden en de verwachting is dat er meer volgen!

Vandaag starten we de actiepagina, zodat mensen ook digitaal kunnen doneren en op de hoogte kunnen blijven. En Thijs en familie starten binnenkort met het maken van een flyer. En de acties? Volg onze pagina en blijf op de hoogte :)

Hartelijke groetjes,

Thijs en Bram

(oprichters Team Shark)