Morgen is het (misschien) zover!

09 September 2022 18:38

Morgen is het dan (misschien) zover!

Misschien??? Ja, zoals jij ook wel hebt gemerkt, is het niet meer het mooie weer waar ik de afgelopen weken mee heb kunnen trainen. Hoewel de laatste voorspellingen voor morgen gelukkig toch weer iets beter zijn, houdt de organisatie een slag om de arm.

Op zee ziet het er namelijk een beetje anders uit: de wind trekt aan, de golfslag is redelijk hoog tot hoog en, mede daardoor, staat er een behoorlijke stroming die voor potentieel onveilige omstandigheden kan zorgen. Omdat de voorspellingen continu wijzigen, is er in overleg met de Reddingsbrigade afgesproken om morgenochtend om 07.15 uur een definitief besluit te nemen over het al dan niet doorgaan van de WWF-Sea Swim.

Morgenochtend hoor ik of de WWF-Sea Swim door kan gaan, zo niet. Dan zal ik op een ander moment een andere tegenprestatie voor jullie donatie doen. Uiteraard hoop ik dat morgen de Sea Swim alsnog doorgaat.

Was je van plan om morgen langs te komen, kijk dan morgenochtend zeker naar de site wwf.nl/swim om te kijken of de Sea Swim wel doorgaat.

https://kominactie.wnf.nl/actie/carel-heshusius-2