Granguanche Audax Trail!

Chariel De Cock
from €1,000 (153%)

Liefste natuurliefhebbers 

Op 3 december, om 12u00 sta ik aan de start van de Granguanche Trail! Een mountainbike tocht van 800km met 20.000 hoogtemeters die start in Orzola - Lanzarote en verder gaat over Fuerteventura, Gran-Canaria, Tenerife en eindigt in La Palma.

Meer info: Granguanche Trail

Deze tocht zal ik 100% self-supported uitvoeren. Dat wil zeggen dat ik zelf mijn drank en voeding moet voorzien, ook 's nachts :-) , ferry's reserveren, slaapplaatsen zoeken, materiaalpech fiksen, kledij voor alle weersomstandigheden voorzien en meesleuren, devices opladen, de weg vinden, en alle andere onvoorziene shizzle... Daarnaast wil ik dit tripje zo snel als mogelijk afhaspelen!

Je kan gokken in hoeveel uren en minuten ik deze tocht zal volbrengen door een vrije gift te doen en het aantal uren en minuten als opmerking bij jouw gift te vermelden. Of door te sturen via Whatsapp, Messenger, berichtje,... naar mij. 
100% van de giften gaat naar WWF. De reis, materiaal, trainingen,... bekostig ik uiteraard allemaal zelf. Wie de beste gok waagt, trakteer ik op een fietsweekendje op maat van de winnaar :-)

Heel veel dank voor jouw gift, en voor een realistische gok te wagen :D 


Zonnige groetjes :-) 
Chariel