Doneer voor Australië en ontvang een natuurfoto

Sietske Tol
from €1,000 (77%)

Australië staat in brand! De vlammenzee kost en verwoest levens; van mens en dier. Staan de beelden van deze milieuramp ook op jouw netvlies gebrand? En wil je iets doen? Dat kan! Steun deze actie door geld te doneren. De volledige opbrengst gaat naar het Wereld Natuur Fonds. Met jouw donatie helpt het WWF koala’s en andere dieren te beschermen én hun leefgebied te herstellen.

Als bedankje geef ik iedere donateur mijn mooiste Australische reisfoto cadeau; die van een wallaby bij Cape Woolamai op Phillip Island. Ik stuur het jpg bestand in origineel formaat met WeTransfer naar jouw mailadres; je mag het beeld vrij gebruiken. Tip: deel de foto op social media om aandacht voor deze actie te vragen!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sietske Tol (1982) studeerde in 2018 af aan de Vakopleiding Fotografie. In het dagelijks leven is ze maatschappelijk werker; haar vrije tijd brengt ze het liefst in de natuur én achter de camera door. Eind 2019 reisde Sietske twee maanden lang door Australië. Ze had het geluk in de relatief koele lente plekken als de Blue Mountains en Sapphire Coast te bezoeken. Deze en andere gebieden liggen nu middenin de vuurzone.