WWF-SEA SWIM GEANNULEERD

10 September 2022 07:33

Scheveningen, zaterdag 10 september 2022

Laatste update: 07:25 uur

Na overleg met de Reddingsbrigade en lokale autoriteiten is, om ieders veiligheid te waarborgen, helaas besloten de WWF-Sea Swim te annuleren. De weersvoorspellingen, met name door de hoogte van de golven in combinatie met zeestroming en windrichting, zijn te risicovol om het water in te gaan. Ook heeft het onstuimige weer van afgelopen nacht de zwemomstandigheden niet verbeterd. Dit zijn helaas factoren waar we geen invloed op hebben. Dit vinden we echt heel erg jammer aangezien alle deelnemers de afgelopen periode hard hebben getraind en donaties binnengehaald.

Eenieders veiligheid is voor ons prioriteit nummer één, daarom hebben we dit rigoureuze besluit moeten nemen.

Ondanks dit teleurstellende bericht hebben we ook mooi nieuws! Alle deelnemers hebben met elkaar namelijk het geweldige bedrag met een voorlopige tussenstand van € 79.000 opgehaald. De reeds ontvangen donaties en het inschrijfgeld komen volledig ten goede aan de bescherming van het o zo belangrijke koraal in onze oceanen.

Alle deelnemers en donateurs, bedankt! We hadden van harte gehoopt dat de weergoden ons beter gezind waren, maar voor nu: tot volgend jaar op het strand!

Meer informatie volgt. Deelnemers ontvangen nog een extra e-mail.