Normal f78252fd7b80dd332e5d058331bde9d65c6fb2a8

De expeditie afgerond.

10 October 2017 19:13

Het WNF Expeditie weekend is inmiddels al weer voorbij. Het was een intensief weekend. We hebben genavigeerd  op de kaart, en met het compas; we hebben geocaches gezocht (maar niet zo veel gevonden). We hebben vuur gemaakt. We hebben insecten gegeten. We hebben met pijl en boog geschoten, maar ook met een blaaspijp. We hebben ons eten op het kampvuur klaar gemaakt en geluisterd naar de fantastisch verhalen WNF natuurbeschermer Jaap van der Waarde. we ontzettend veel gelopen zowel in de regen, maar soms ook een beetje in de zon. We hebben onze eigen slaapplek gemaakt met een zeiltje zomaar midden in het bos, en daar hebben we ook nog onder geslapen want we waren natuurlijk uitgeput. En bovenal was het hartstikke gezellig, met alle deelnemers en mensen van het WNF, Outrex en alle vrijwilligers. Kortom een groot succes. Dat is ook wel te zien aan het leuke sfeerfilmpje van het WNF op youtube, een paar acteurs zijn misschien nog wel te herkennen.

En er is al het geweldige bedrag opgehaald van € 20.281 (incl inschrijfgeld)  opgehaald voor het tijgerproject in Nepal en Rusland (doneren mag natuurlijk nog steeds).

Kortom, wij ronden hiermee  een zeer geslaagde Familie Expeditie af en willen nogmaals iedereen bedankt voor de donaties. En wie enthousiast geworden is om volgende keer zelf mee te doen: hou de website van het WNF in de gaten!