Niet zeuren maar rennen

Niet zeuren maar rennen

( Chosen by team captain: 5 kilometer )

Normal 9b37f7322cf03b138348ba02548d257e0102868d
from €200 (72%)

Wij zijn team niet zeuren maar rennen?! Eerlijk gezegd; wij kunnen in het dagelijks leven gewoon heerlijk zeuren soms, we hebben nu besloten niet te zeuren maar te gaan rennen, want met zeuren bereik je eerlijk gezegd gewoon niet zoveel :-)

Het is cliche, maar wij houden ontzettend van alle mooie bomen om ons heen. Tijdens het hardlopen is het zuurstof die de bomen geven natuurlijk hard nodig, maar ze zijn ook prachtig om gewoon van te genieten tijdens een heerlijk stukje hardlopen. Toen wij deze actie zagen vonden we allebei meteen dat we hier aan mee moesten doen!

5KM is misschien geen wereldprestatie, maar goed het is beter dan thuis zitten zeuren en niets doen toch? Wij hopen dat de mensen om ons heen net zoveel om onze prachtige bomen geven en een steentje bij willen dragen! Steun ons, we gaan er vast sneller door lopen! 

Wil je dat we met jouw logo lopen? Wil je dat we op een andere manier iets extra's doen? Wil je zelf ook mee doen? Kan allemaal! We doen mee aan alles dat ook maar enigszins redelijk is! 

Groetjes Jessy en Dorien